Menu

Nieuws

Tuesday, 18 February 2020 20:23

De meeste mensen kennen het Kampen Boys Choir van de Evensongs of het Festival of Lessons and Carols in de Bovenkerk of van de uitvoeringen van de Matthäus Passion van Bach door de Nederlandse Bachvereniging. Op zaterdag 29 februari geeft het koor een concert in de Burgwal in Kampen, waarbij de zangers zich ook presenteren met een heel ander repertoire.
In het programma maken ze ruimte vrij voor prachtige liederen van Schubert, mooie duetten van Mendelssohn en Greene, en ….  geven ze u alvast een piepklein voorproefje van het programma wat ze zingen tijdens hun jubileumconcert op 3 oktober van dit jaar.
Nieuwsgierig geworden? Wees welkom op hun presentatieconcert op zaterdag 29 februari in de Burgwal in Kampen! Tijdens de gezellig nazit is er alle gelegenheid om het concert terug te kijken onder het genot van een drankje. Jong en oud van harte welkom!

Plaats: De Burgwal, Kampen (Burgwal 59-60)
Aanvang: 16.00 uur
Toegang: gratis (collecte bij de uitgang)

Monday, 06 January 2020 21:17

Het Kampen Boys Choir is het nieuwe decennium goed begonnen. In 2020 zijn namelijk 20 iPads voor de 20 jongens aangeschaft!

 

Na een proef in december heeft een aantal jongens en de dirigent gekeken of de iPad het papier kon vervangen. Beide partijen waren zeer tevreden over de proef! Ook de man van de organisatie (Henk Stoel) is zeer tevreden, want een zomer opofferen om de mappen ‘uit te mesten’ is niet meer nodig. Ook de muziekbibliotheek in de kasten is overbodig geworden. Alle muziek staat op de iPads.

 

Vandaag was de eerste repetitie van het nieuwe jaar én met de iPads. De jongens zongen vanaf het scherm alsof ze nooit anders gedaan hebben. In februari hebben we de eerste twee Evensongs. We proberen de apparaten netjes aan het zicht te onttrekken. Komt u kijken of dat is gelukt?

Wednesday, 06 November 2019 21:34

Vlak voor de zomervakantie (mei) en vlak erna (september), heeft het KBC zich teruggetrokken in de Bovenkerk van Kampen om een nieuwe CD op te nemen. De CD heeft de titel ‘Favourite Anthems’ gekregen. U kunt straks genieten van prachtige Engelse koormuziek en dat uit uw eigen speakers of koptelefoon. ????

Het is een CD met een zeer gevarieerd programma. Bent u benieuwd welke muziek erop staat? Bekijk dan de achterkant van de CD. Afgelopen week hebben we de laatste correcties voor het drukwerk doorgegeven. Vanaf 14 november is de CD verkrijgbaar. We hopen dat u er veel plezier aan beleeft!

???? Klik hier om de nieuwe CD van het Kampen Boys Choir alvast te bestellen! ????????

https://forms.gle/emBjS4C2Zx15BXKj8

 

Achterkant CD:

IC_1419912_KampenBoysChoir_6.jpg

Onlangs toegevoegd