Menu
×

Waarschuwing

The form #4 does not exist or it is not published.

De Boys

De jongens vertellen - Coen
Ik ben Coen en ik mocht van zaterdag 30 mei t/m maandag 1 juni 2009 met Henk Stoel en Ties Eigenhuis mee naar Londen. Dat was een geweldig weekend. Vliegen met EasyJet,reizen met trein, bus en metro. We hebben heel veel dingen bezocht en gezien. We deden zoveel, dat het leek alsof we er wel een week zijn geweest.
Ik mocht mee, omdat ik al zo'n 6 a 7 jaar in het Kampen Boys Choir zing en ik had besloten na mijn stemwisseling op koor te blijven zingen (maar nu als bas). Iedereen die al een lange tijd op koor zit en na de stemwisseling blijft zingen, mag een keer gratis mee naar Londen.

We hebben twee heel goede jongenskoren gehoord, het koor van St. Pauls Cathedral en dat van Westminster Abbey. Het was prachtig om hen te horen zingen. Toevallig zongen ze muziek waar wij momenteel ook mee bezig zijn.

Er waren nog veel meer dingen die heel erg mooi waren. Zo hebben we bijvoorbeeld ook de Tower Bridge, de Big Ben, Buckingham Palace, Britisch Museum en de Speakers Corner in Hyde Park bezocht. Allemaal dingen die je gezien moet hebben als je in Londen bent geweest.

Groetjes, Coen