Menu
×

Waarschuwing

The form #4 does not exist or it is not published.

De Boys

Verslag Engelandreis door de jongens
In ons eerste hotel was het erg warm ... Maar in de tweede was het wel veel koeler. We zaten met tien personen in een kamer,genaamd: Siebe, Bart, Nick, Christiaan, Gabian, Joost, Jens, Joard, Jaap en Simon. We hebben heel veel plezier gehad met z’n allen. We moesten soms vroeg gaan slapen maar dat deden we niet altijd. Naast het tweede hotel was een voetbalveld. We hebben heel veel gevoetbald en iedereen deed mee. Soms begonnen we ’s morgens al heel vroeg. In het eerste hotel was de douche heel erg smerig, maar het tweede hotel was heel erg schoon.

Het Engelse ontbijt was best lekker. Er was van alles, scrumbled eggs, bacon, witte bonen in tomatensaus, croissantjes en fruit. Woensdag hebben we gepunterd, dat is dat je in een soort grote kano zit en je dan wordt voortgeduwd met een hele lange stok. Het duurde ongeveer een uurtje. In dat uurtje zijn we langs King’s College en Trinity College gevaren. De mevrouw die ons vooruitduwde vertelde een heleboel. In het Engels, maar gelukkig vertaalde Rintje het voor ons.
Donderdagochtend om vijf uur ging het brandalarm af. Iedereen moest toen heel snel in de onderbroek naar buiten en daar hebben we toen een half uur staan wachten tot de brandweer naar buiten kwam en zei dat het veilig was. Dat was best wel spannend! Daarna konden sommige jongens niet meer slapen. Die ochtend hadden we een masterclass van Andrew Netsingha, de dirigent van het St John’s College Choir. Andrew maakte veel grapjes en we hebben veel geleerd!
Ook hebben we drie Evensongs gezongen. Twee in St John’s College en een in Pembroke College. De chapel van het St John’s College vond ik het mooiste.
Het was een hele leuke week en we hebben heel veel lol gehad!!

Gabian