Menu

Nieuws

Kampen Boys Choir zingt in Engeland
Het Kampen Boys Choir gaat zich een week lang onderdompelen in de traditie van Engelse jongenskoren in de Anglicaanse kerk.
Op zaterdag 6 juli vertrekt dit vooraanstaande jongenskoor naar de universiteitsstad bij uitstek, Cambridge, waar ze een week lang zullen zingen in de chapel van het beroemde St. John’s College en het eerbiedwaardige Pembroke College.
Daarnaast zullen ze evensongs bijwonen van hun collega’s in Ely Cathedral, St. Albans en het wereldberoemde King’s College. En last but not least zal het koor een ochtend lang een masterclass volgen bij niemand minder dan Andrew Nethsingha, Director of Music van het jongenskoor van St. John’s College in Cambridge. Een hele eer en uiteraard bijzonder leerzaam om met zo’n toonaangevende dirigent te kunnen werken.
Het koor kijkt er naar uit om zich aan de bron van de Engelse jongenskoorcultuur te kunnen laven. Wie de belevenissen van het Kampen Boys Choir wil volgen kan op deze website terecht.
Meteen na de zomervakantie houdt de Koorschool aan de Blekerijweg in IJsselmuiden een Open Dag om jonge jongens en hun ouders kennis te laten maken met dit unieke jongenskoor!

Onlangs toegevoegd